112 voor teams met gedoe

Rustbrenger bij teams met gedoe

Ik ben op missie in de publieke sector voor teams met gedoe. Om los te maken wat vast zit. Om beweging te maken in de juiste richting. Om onderstroom te benoemen, alles wat onder tafel leeft bespreekbaar te maken en zo de boel behoorlijk op te fleuren!

Mijn kwaliteit is bruistablet: beweging brengen, losmaken, energie richten. En als ik uitgebruist ben, zit de vitamine wel in het water!

Mijn superkracht? Het creëren van rust in de tent. Ik ga niet meteen als een dolle tekeer om alles in één keer op te lossen. Het team is niet voor niets in deze situatie terecht gekomen. Dus eerst luisteren, voelen wat er nodig is.

En daarna is het tijd om de boel in beweging te zetten, maar wel op de juiste manier. Zodat er een solide basis wordt gebouwd om het team weer op te laten bloeien. Daar gaan we samen voor!

Dus heb jij een team met 'gedoe'? Met conflicten, met een mislukt project, met grensoverschrijdend gedrag, met torenhoge werkdruk, met ellende? Maak dan eens kennis met een bruistablet die ook rust creëert en beweging in de goede richting brengt. Een vrijblijvende (digitale) kop koffie om eens te sparren!