Bye-bye werkdruk!

Samen ongezond hoge werkdruk

op jouw team echt aanpakken

Herkenbaar, beste teamleider?

De onderbezetting komt je neus uit. Je team heeft teveel werk. Of te weinig mensen. Of eigenlijk allebei! Inmiddels is wel het gevoel ontstaan dat jullie chronisch onderbezet zijn voor het werk dat op jullie afkomt.


- Jullie hebben als team een wachtlijst, of een voorraad, of achterstand.

- De werkdruk is hoog, al maanden. Er lijkt helemaal geen ademruimte meer te zijn…extra werk komt steeds bij dezelfde collega’s op het bureau.

- Je ziet je team worstelen. Soms zijn er tranen. Elke dag voel je de frustratie binnen het team. De hoge werkdruk zorgt voor korte lontjes - De hele dag zijn er kleine conflictjes.

- Elke week kondigen collega’s hun vertrek aan. De sfeer wordt er niet beter op.

- het voelt vaak alsof jouw organisatie helemaal vastloopt. In regeltjes, procedures, bureaucratie en verantwoording.

- En een blik nieuwe collega’s opentrekken…dat kan nu eenmaal niet. 


Maar die hoge werkdruk voor jouw team… ja, daar moet nu echt iets aan gebeuren!

Wat een worsteling…

“Goede mensen zijn bijna niet te vinden…”
“Er vertrekken heel regelmatig goede, ervaren collega’s!”

”Het werk moet af, maar we hebben echt te weinig mensen om dat voor elkaar te krijgen.”

“Onze werkvoorraad loopt nog steeds op. De werkdruk is al maanden te hoog.” 
“Ik blijf maar brandjes blussen en pleisters plakken. Er komt nooit een echte oplossing voor de werkdruk.” 

- Konden we maar samen heldere en duidelijke keuzes maken in de werkvoorraad. Op een professionele en zorgvuldige manier die vertrouwen geeft zowel binnen als buiten je team. 

 

- Konden we maar heldere verwachtingen creëren naar klanten, samenwerkings-partners en leidinggevenden over wat realistisch is. Jullie proberen niet meer om ALLES te doen, maar stellen realistische en haalbare prioriteiten voor het hele team.


- Konden we maar aan de slag met een behapbare werklast en ademruimte, zodat jullie met plezier aan het werk zijn. En minder werkstress en ziekteverzuim!


Precies dit principe ga je leren in deze cursus. Binnen 10 dagen is de werkdruk significant lager, heb je realistische prioriteiten gesteld en zijn jullie als team weer LEKKER aan het werk!

Als leidinggevende kan jij het stuur in handen nemen op werkdruk. Dit is een skill die goed aan te leren is!

Ik heb de training ‘Bye-bye werkdruk’ echt met plezier gevolgd! Duidelijke structuur met waardevolle en zeer verhelderende tips. Zal op mijn team zeker het werkplezier vergroten en wellicht ziekteverzuim drukken! In de praktijk hoor ik zo vaak dat iedereen lijdt onder de hoge werkdruk, maar duidelijk keuzes maken om deze werkdruk te verlagen lijkt erg moeilijk te zijn. De tips in de training kunnen daarbij echt goed helpen. Ga de training ook zeker aan collega’s aanraden! 

Jochem van Tiel, Politie Den Haag
€ 599

Bye bye werkdruk!

Krachtig kiezen en prioriteren binnen 10 dagen.


- Online programma met 28 korte video’s verdeeld over 8 modules

- Te volgen in maximaal 3 uur

- Inclusief live-sessie om dilemma's te delen

- Werkboek met oefeningen, direct toepasbaar op jouw team
Rien Lems
De training geeft een uitstekend beeld van het probleem ‘werkdruk‘ en de opdrachten helpen je direct aan de slag! Helder, praktisch en zeer makkelijk toepasbaar. Aanrader voor veel van mijn collega’s!
Wendy Kuin

De training is helder, duidelijk met praktische voorbeelden. Eel bruikbare tips die ik direct toe kon passen! Je bent fijn om naar te luisteren en de filmpjes zijn heel motiverend. Paar lekker treffende uitspraken die ik zeker mee ga nemen… 

Selma Guiking
Met praktische tips leren prioriteren en duidelijke keuzes te maken - de training heeft mij geholpen met het stoppen met stapelen van prioriteiten!
Je bent in control over je werkvoorraad en beheerst het ‘draaien aan de knop werk’. Werkdruk is geen natuurverschijnsel, maar iets waarop jij het stuur kan pakken!
Door heldere keuzes en directe communicatie creëer je rust en vertrouwen
Je team ervaart significant meer collegialiteit. Er wordt weer gelachen op de werkvloer!
Harriet
€ 599

Bye bye werkdruk!

Krachtig kiezen en prioriteren binnen 10 dagen

Modules Bye Bye werkdruk!

1) Het waarom voorop

Je startpunt bepalen, dat doen we in de eerste module. Want voor orde, komt chaos. En een goede definitie van jouw startpunt gaat je hele tijd helpen! 

Waar zijn jullie als team eigenlijk allemaal mee bezig? Welke taken worden er allemaal gedaan? En welke taken heb je nog niet goed in beeld? 
Je brengt scherp in beeld welke route jouw keuze gaat afleggen. En wie er onderweg iets van mag vinden! Daarnaast leer je de vier dingen die jij moet organiseren om te kunnen starten met orde op zaken stellen. 
Je leert om je keuze op een professionele wijze aan te bieden. De module bevat veel praktijkcasuistiek en waarom ”geen capaciteit” een verboden antwoord is.  

5) Omgaan met weerstand

Keuzes maken is niet makkelijk. En daar gaat op gereageerd worden! In deze module ligt de focus op het kunnen omgaan met de teleurstelling of verdriet die keuzes met zich meebrengen. 

6) Uitvoeren van je keuze

In deze module leer je om de gemaakte keuze professioneel uit te voeren, inclusief de communicatie binnen en buiten je team. 
Het online programma bestaat uit 8 modules en 27 filmpjes. Vrijwel alle filmpjes zijn max 3 minuten - lekker kort en krachtig!

Alle filmpjes samen duren ongeveer 75 minuten. En de opdrachten zullen je ongeveer 1,5 uur kosten. 

Totale investering: minder dan 3 uur van je tijd. 

Gaat je HEEL veel opleveren!

Praktische handvatten en aandachtspunten waar je morgen mee aan de slag kan - geen gezweef! 
De cursus bevat 6,5 uur videomateriaal en volg je in je eigen tempo in een online leeromgeving. 
De cursus bevat veel casuïstiek en praktische voorbeelden. 
€ 599

Bye bye werkdruk!

Krachtig kiezen en prioriteren binnen 10 dagen

Eveline Hertzberger 

Cadanse

Hej! Ik ben Eveline Hertzberger (1982). Inmiddels heb ik ruim 15 jaar ervaring in leidinggevende functies bij publieke en private organisaties, waaronder Politie Nederland, Openbaar Ministerie en de Rechtbank Amsterdam


Mijn leidinggevende loopbaan begon met kennis van procestechniek (Lean Six Sigma Black Belt). Daarna werd ik leidinggevende van teams van 100+ collega’s in de hectiek van oa de Politie. 


Nu combineer ik interim management met online programma‘s maken onder de naam Cadanse!

Reviews

”Helderheid over keuzes maken, dat biedt deze cursus - en dat maakt het zo makkelijk toepasbaar op mijn team!” 

Marjon vL.
‘Ik twijfelde of een online cursus me dit zou kunnen leren, maar ik ben er echt door geinspireerd.”
Michael K.  
“Het verraste me hoe direct toepasbaar de cursus was voor mijn team - echt tips om vandaag nog mee te beginnen.”
Eva S. 
€ 599

Bye bye werkdruk!

Krachtig kiezen en prioriteren binnen 10 dagen

Voor wie is de cursus geschikt?

- Leidinggevenden of coördinatoren die worstelen met een flinke voorraad, wachtlijst of achterstand. Super geschikt als jouw team werkt met zaken, aangiftes, (klant)verzoeken, opdrachten, etc. die zich kunnen opstapelen.

-Coordinatoren die ervaren dat hun organisatie prioriteit na prioriteit op hun bord stapelt. En er gaat nooit iets van af...

- Projectleiders (ook in een matrix-organisatie) met een deadline en teveel taken 

Direct na aankoop krijg je de inloggegegevens van het video-platform The Huddle toegestuurd per mail. Je krijgt deze gegevens op hetzelfde mailadres wat je hebt ingevuld bij de aankoop.
Je krijgt direct toegang tot de gehele cursus en het werkboek met oefeningen. Je bekijkt de cursus op je eigen tempo.  De video’s blijven een jaar (365 dagen na aankoop) toegankelijk. 
Na aankoop van het programma vindt er een livesessie plaats met Eveline van 10:00-12:00 via Zoom (datum nader te bepalen). Dit is een online bijeenkomst waarin je dilemma’s of uitdagingen kunt bespreken!
€ 599

Bye bye werkdruk!

Krachtig kiezen en prioriteren binnen 10 dagen

Niet tevreden? Stuur mij een mail binnen veertien dagen nadat je de cursus hebt gekocht. Die belofte durf ik te doen, omdat ik zeker weet dat de cursus je veel gaat opleveren! 

Dus je loopt geen risico met deze aankoop!

Kan ik de cursus aanbieden aan collega’s binnen mijn organisatie?

Ja. Dit kan individueel of voor een groep. Neem direct contact met mij op voor de mogelijkheden.

We zitten net in een grote verandering, dus de timing is heel ongelukkig.

Heel herkenbaar. De video’s blijven een heel jaar toegankelijk. Je kunt de modules dus volgen op het moment dat jij wil!

Kan ik via het STAP-budget meedoen?

(Nog) niet.

Wat als ik de cursus niks vind?

Als je binnen twee weken besluit dat je de cursus niks vindt, krijg je je geld terug. Die belofte durf ik ook te doen omdat ik zeker weet dat de cursus veel op zal leveren voor je!

Is de cursus zakelijk aftrekbaar als ondernemer?

Ja. Je kunt de cursus als zakelijke kosten opvoeren. Als je zelfstandig ondernemer bent, kun je deze in je aangifte inkomstenbelasting van de winst aftrekken en betaalt de Belastingdienst dus voor een deel mee!

Hoe lang en waar kan ik de cursus volgen?

De cursus is beschikbaar op het video-platform Huddle. Via het e-mailadres waarmee je je inschrijft krijg je toegang tot de gehele cursus. Je kunt de modules gedurende een jaar onbeperkt terugkijken.

Hoeveel kost de cursus?

De cursus kost nu €599 excl BTW.

Hoe weet ik of de cursus iets voor mijn organisatie is?

Dat weet je nooit 100% zeker. Gelukkig heb ik een niet goed, geld terug garantie. Ik zou het dus gewoon proberen, en in het slechtste geval krijg je je geld terug. En het mooiste is: je gaat direct starten met concrete stappen om keuzes te maken!

Hoe kan ik inloggen?

Zodra je de bestelling hebt afgerond ontvang je via de mail de inloggegevens voor het video-platform Huddle. Met deze gegevens kun je direct inloggen en starten met de cursus. Huddle heeft ook een app, dus de cursus is makkelijk te volgen via je computer, tablet of telefoon.

Wanneer start de cursus?

Je kunt de cursus nu al aanschaffen, de cursus start op 28 november 2022.

€ 599

Bye bye werkdruk!

Krachtig kiezen en prioriteren binnen 10 dagen