Klant verhalen

Reviews van opdrachten

Rechtbank Amsterdam

Hard op de inhoud, zacht op de persoon...
Door jou heeft de samenwerking tussen Rechtbank en OM zich echt verdiept!
Benedicte Mildner, kabinet RC
Een sprankelende, positieve, frisse wind door ons team!
dank voor je optimisme en enthousiasme...
Martine Molenaar - roosteraar
Veel analytisch vermogen, overziet het grotere geheel

Durft onderstroom te benoemen en heeft oog voor elk individu. 

Lisette Wisse - afdelingsvoorzitter Publiekrecht
Energie en beweging
Beweging naar structuur, samenwerking, investeren in elkaar en benoemen wat je ziet maar ook voelt. Een kracht waarmee je een team helpt en leert veranderen.
Monique van Wees- P&O coordinator

Bastiaan van Merwijk

Gerechtsbestuur Amsterdam

Gerechtsbestuur Amsterdam

Eveline heeft de leiding van het team Bestuursrecht met veel deskundigheid en geduld begeleid in een verandertraject.


Door haar duidelijke structurering en ordening van competenties en kwaliteiten heeft zij de leden van het leiderschapsteam, soms op een andere plek, weer in hun kracht kunnen zetten.


Niet alleen het leiderschapsteam is hierdoor gaan floreren, ook het hele team heeft hiermee weer richting gekregen.


- Erwin Flipse en Bastiaan van Merwijk

Openbaar Ministerie Amsterdam

Eveline heeft haar opdracht met hart en ziel aangepakt, zeer zorgvuldig
Ze weet zowel zichtbare als onzichtbare problemen bespreekbaar te maken!
Hedda Janssen, Directeur Bedrijfsvoering 
Eveline doorgrondt snel complexe problematiek en is heel oplossingsgericht. 
Benoemt pijnpunten en heel sterk op relatie!

Rene de Beukelaer - Hoofdofficier

Energyboost!

Resultaat-gerichte interventies met fijne energie en het juiste tempo

Robbert Soons - afdelingshoofd Administratie 

Eveline heeft bij ons in haar interim opdracht een top performance geleverd. Haar achtergrond als danseres was merkbaar, ze bewoog zich met zichtbaar genoegen en zelfvertrouwen over de dansvloer van haar werkveld.

Ze had een duidelijk doel voor ogen, stemde dat ook af en desnoods bij en nam initiatief waar maar mogelijk. Eveline durfde - met een glimlach, dat wel – ons uit het evenwicht te brengen door prikkelende vragen te stellen en het ongemak te agenderen. Daarna is ze wel zo vriendelijk je te helpen met opkrabbelen en weer verder gaan. Ze zorgt dat het niet alleen over de inhoud gaat, maar ook over de onderstroom en de onderlinge samenwerking. Mooi te zien hoe ze het team en de samenwerking tussen diverse betrokken partijen op verschillende niveaus tot grote hoogte heeft gebracht. Ze komt na wat ze belooft en houdt ook anderen aan de gemaakte afspraken. En ze is gewoon een leuk, optimistisch mens, die haar omgeving heel goed mee weet te krijgen en net een stapje verder te komen dan zonder haar. Als ze weg is sta je versteld welke danspassen je hebt durven zetten.

Jeroen Steenbrink

Plaatsvervangend Hoofdofficier van Justitie 

OM - AP Amsterdam

"Snel en scherpzinnig"

Eveline heeft zich gedurende een aantal maanden met tomeloze inzet en onophoudelijke energie ingezet voor onze organisatie. Eveline is sprankelend en wist iedereen al snel voor zich te winnen en mee te nemen in haar plannen. Ook degenen die daar op het eerste gezicht minder voor open zouden staan weet zij, met haar vrolijkheid en enthousiasme, in beweging te brengen. Ze werd in korte tijd een soort van steun en toeverlaat voor velen. Eveline kan heel snel schakelen, zelfs bij onderwerpen waarin zij niet per se in thuis is, weet zij opvallend snel en scherpzinnig de kern te benoemen. De bijeenkomsten die ik met Eveline heb gehad verliepen zonder uitzondering in een prettige sfeer, waarbij zij er ook zorg voor draagt dat – ook bij lastige onderwerpen - iedereen met opgeheven hoofd en een goed gevoel, de bijeenkomst kan verlaten. 

Bieneke Langendoen

(Waarnemend) teamvoorzitter Bestuursrecht, Rechtbank Amsterdam

"Structuur en sfeer verbeterd!"

Eveline heeft op veel manieren en in veel lagen van ons team een grote bijdrage geleverd aan een verbeterde samenwerking.


Ze brengt rust en structuur aan, heeft oog voor detail maar bewaart tegelijkertijd het overzicht. Ze legt de vinger op de zere plek en dat is soms moeilijk, maar ze laat ook zien wat het doel is en hoe we dat kunnen bereiken...


Ze is diplomatiek en tegelijkertijd open en recht voor z’n raap als ze dat nodig vindt. Ze voelt de verhoudingen binnen het team en de werksfeer goed aan. Zonder Eveline zouden we niet zijn waar we nu staan.


Ymke Huijbregts-Kegels

Hoofd Juridische Ondersteuning, Bestuursrecht, Rechtbank Amsterdam


Dit zeggen leidinggevenden van de Rechtbank Amsterdam over mijn inzet...

Eveline is een dynamische kracht met expertise en resultaat gerichte acties. 

Eveline is in hele korte tijd geïntegreerd in ons managementteam en heeft veranderingen ingevoerd die ons team nodig had om sterker en beter te worden. Zij heeft er in korte tijd voor gezorgd dat wij als managementteam nieuwe perspectieven hebben gekregen en daar ook mee aan de slag zijn gegaan. 

Ronald Gort - Hoofd Juridische Ondersteuning Rechtbank Amsterdam
Open, duidelijk en gestructureerd!
Meer dan eens heeft Eveline  een chaotische situatie waarin zowel feiten als emoties een rol spelen weten terug te brengen tot een overzichtelijke samenvatting met handvatten waarmee we aan de slag kunnen. Knap!


Je hebt ons team overzicht en rust gegeven en onze verbondenheid vergroot. 

Merel Eggink - Teamvoorzitter Bestuursrecht, Rechtbank Amsterdam