Doei, werkdruk!

GRATIS mini-programma

Doe GRATIS mee met het mini-programma 'Werkdruk Aanpakken'. Gedurende 7 dagen krijg je elke dag een video-tip in je mailbox waarmee je direct aan de slag kan. Schrijf je hieronder in!
Rien Lems
De training geeft een uitstekend beeld van het probleem ‘werkdruk‘ en de opdrachten helpen je direct aan de slag! Helder, praktisch en zeer makkelijk toepasbaar. Aanrader voor veel van mijn collega’s!
Wendy Kuin

De training is helder, duidelijk met praktische voorbeelden. Eel bruikbare tips die ik direct toe kon passen! Je bent fijn om naar te luisteren en de filmpjes zijn heel motiverend. Paar lekker treffende uitspraken die ik zeker mee ga nemen… 

Selma Guiking
Met praktische tips leren prioriteren en duidelijke keuzes te maken - de training heeft mij geholpen met het stoppen met stapelen van prioriteiten!

Eveline Hertzberger 

Cadanse

Hej! Ik ben Eveline Hertzberger (1982). Inmiddels heb ik ruim 15 jaar ervaring in leidinggevende functies bij publieke en private organisaties, waaronder Politie Nederland, Openbaar Ministerie en de Rechtbank Amsterdam


Mijn leidinggevende loopbaan begon met kennis van procestechniek (Lean Six Sigma Black Belt). Daarna werd ik leidinggevende van teams van 100+ collega’s in de hectiek van oa de Politie. 


Nu combineer ik interim management met online programma‘s maken onder de naam Cadanse!

Voor wie is het mini-programma geschikt?

- Leidinggevenden of coördinatoren die worstelen met een flinke voorraad, wachtlijst of achterstand. Super geschikt als jouw team werkt met zaken, aangiftes, (klant)verzoeken, opdrachten, etc. die zich kunnen opstapelen.

-Coordinatoren die ervaren dat hun organisatie prioriteit na prioriteit op hun bord stapelt. En er gaat nooit iets van af...

- Projectleiders (ook in een matrix-organisatie) met een deadline en teveel taken