Nieuw vrouwelijk leiderschap

De praktische online cursus voor (beginnend) vrouwelijk leidinggevenden

Meer vrouwen aan de top… 

Je bent gevraagd om te solliciteren naar een leidinggevende functie. Of waar te nemen op die plek. Of je bent al gestart als leidinggevende, onlangs of al wat langer geleden.

Je twijfelt. Of je het wel kan, of je het wel wil, of je het wel leuk genoeg vindt. Want tot nu toe kom je vooral problemen tegen. Daar word je vaak onzeker van, of je hebt geen idee waar je kan beginnen. 


  • Teveel werk en te weinig mensen
  • Operationele brandjes
  • Niet functionerende medewerkers
  • Geen zicht op operationele resultaten
  • Een stevige veranderopgave op het team, want er moet ook iets in de cultuur gebeuren…

Maar waar moet je dan in godsnaam beginnen?

Stel je voor…

Je zit eigenlijk te springen om wat praktische vragen en tips die je direct zou kunnen toepassen op je team. Een beetje meer rust in je hoofd en zelfvertouwen in je functie, dat zou helpen!


Je kan weloverwogen en bewust de keuze maken om die eerste leidinggevende stap wel of niet te gaan zetten. De eerste storm gaat jou zeker niet uit het veld slaan! 

Je voelt rust en vertrouwen, omdat je zeker weet dat je met de juiste thema‘s bezig bent. En je voelt energie en vertrouwen in je huidige functie EN in de toekomst! 


  • Je stapt naar voren met energie en vertrouwen
  • Je hebt alle praktische vragen en perspectieven geleerd die je kan gebruiken om te starten
  • Je voelt je stevig en rustig omdat je weet hoe je de basis op orde kan brengen
  • Inspireer je organisatie met nieuw feminien leiderschap
  • Beweeg mee met maatschappelijke ontwikkelingen door een vrouwelijke ‘tone at the top‘ 
Je leert een kraakheldere en intuitieve beslissing maken of je de stap richting leidinggeven gaat zetten. En als je er bewust en overtuigd voor kiest, leer je hoe je je eerste sollicitatie rockt!
In deze module leer je alle belangrijke vragen om mee te starten als je net begint bij je team. Zo bouw je direct draagvlak zowel binnen als buiten. Je mensen eerst!
Gedoe komt er toch. Dus je kan maar beter voorbereid zijn op de eerste storm en chaos die je als leidinggevende gaat tegenkomen. Na deze module ben je rustig en vol vertrouwen op alles voorbereid!
In deze technische module leer je om als leidinggevende echt naar je team te kijken en je basis op orde te brengen. Je leert je eigen vragen te stellen en te blijven uitzoomen op basis van feiten.

Personeelszorg (P-zorg) staat centraal in deze module. Je leert hoe je op een warme en zakelijke manier hygiene kan brengen in de personeelszorg in jouw team. En je leert hoe je team met goede P-zorg vleugels geeft!

In jouw team is er altijd teveel werk en te weinig mensen. Keuzes maken dus! Na deze module kun je vol vertrouwen en stevigheid het gesprek aangaan over lastige keuzes die gemaakt moeten worden om de werkdruk voor jouw team gezond te houden. 
€ 1250,-
€ 775,-

In de cursus #zijgeeftleiding krijgen (beginnend) vrouwelijke leidinggevenden praktische handvatten en perspectieven om met energie en vertrouwen hun leidinggevende rol op te pakken en zich te ontwikkelen.

Video’s, opdrachten, veel tools en inspiratie!

De cursus zit vol met praktische vragen en tips die je direct toe kunt passen. Direct uit te voeren op je team!

Inspireer met feminien leiderschap

Ontwikkel je nieuwe generatie van vrouwelijke leidinggevenden die jouw organisatie gaan leiden door chaos, onrust en grote veranderingen. Investeer in je nieuw vrouwelijk leiderschap!

Zeer geschikt voor vrouwelijk talent dat nog niet zelf heeft besloten om door te groeien, maar absoluut de potentie heeft. Moedig je talentvolle vrouwen aan!
Veel leiderschapscursussen zijn te abstract of hoog-gegrepen voor beginnend leidinggevenden. Deze cursus spreekt aan omdat het veelvoorkomende, dagelijkse situaties bespreekt die je tegenkomt. Je kunt altijd later nog een in-person leiderschapscursus volgen!

Leidinggeven is niet altijd leuk en makkelijk. Je krijgt onderweg tegenslagen. Ik deel heel persoonlijk welke fouten ik heb gemaakt en hoe jij die kan voorkomen. Omgaan met twijfels, emotionele gesprekken met medewerkers, onrust in je team…

Met deze cursus vul je je laag van operationeel leidinggevende met stevig en energiek vrouwelijk talent - na deze cursus klaar om door te groeien naar het volgende niveau en vrouwelijk leiderschap verder te belichamen!
Harriet
Eveline is super-inspirerend… gegarandeerd krijg je een berg zelfvertrouwen mee! 
Eva
Het is zo lekker praktisch - ik kon de tips direct de volgende dag toepassen op mijn team! 
Anya
Ondanks dat het online is, voelt het super persoonlijk en bijna intiem. Het lijkt alsof Eveline direct tegenover me zit. 
Simone
Ik ga nu bewust en overtuigd de volgende stap zetten en solliciteren! Yeah!

Eveline Hertzberger (1982) heeft 12+ jaar leidinggevende organisaties in private en publieke organisaties. Op dit moment werkt zij als interim leidinggevende.


Daarnaast stimuleert en inspireert zij nieuw vrouwelijk leiderschap met praktische tips en vragen.

Ik weet niet zeker of ik wel leidinggevende wil worden, heeft het dan zin om mee te doen?

Juist als je het nog niet zeker weet, gaat de cursus je helpen om weloverwogen een beslissing te maken of je die stap wel of niet gaat zetten. Ook super geschikt voor als je gevraagd bent om te solliciteren of waar te nemen als leidinggevende, maar nog twijfelt!

Ik ben leidinggevende maar werk veel te hard en te veel - niet meer leuk eigenlijk. 

Heel herkenbaar. De cursus gaat je helpen om met praktische vragen en tips de basis op orde te krijgen in je team, zodat ook jij een gezonde werkbelasting ervaart! 

Mijn team is een zooitje - er is veel onrust en ik weet niet waar ik moet beginnen.

Ook heel herkenbaar! Door de juiste te vragen te stellen en jouw aandacht op je mensen te richten, komt er rust en vertrouwen, zowel in je team als bij jezelf. De cursus is hiervoor bij uitstek geschikt!

6 modules met in elke module 10 korte video’s - totale duur 30 uur op je eigen tempo te volgen
Per cursus ronde een livesessie van 2 uur voor intervisie, vragen en dilemma’s - ook na afloop terug te kijken!
De video’s blijven  onbeperkt een jaar lang toegankelijk voor jou. 
Je krijgt een PDF werkboek met alle opdrachten

FAQ #zijgeeftleiding

Kan ik in termijnen betalen? Ja, je kan in een keer of in twee termijnen betalen.

Kan ik mijn werkgever vragen dit te betalen? Jazeker. Ik zou het zelfs absoluut vragen, het is een uitstekende scholingsinvestering!

Wanneer zijn de livesessies? De live-sessies zijn altijd op woensdag. Voor de eerste cursusronde gaat het om 23 november van 10-12. Kun je niet? Geen probleem, de live-sessie is gewoon terug te kijken!

Ik ben op vakantie tijdens de live-sessie! Geen probleem, de live-sessies zijn terug te kijken op het video-platform.

Ik wil graag meedoen maar ik heb nu echt geen tijd. Heel herkenbaar. Je kunt de video’s in je eigen tempo bekijken en ze blijven onbeperkt toegankelijk. Je kunt de modules dus volgen op het moment dat jij wil! En de cursus gaat er ook zeker voor zorgen dat jij het minder druk krijgt. Een aanrader dus als je nu geen tijd hebt, want je gaat leren om rust en stevigheid te krijgen in je functie!

Kan ik via STAP-budget meedoen? Nee. Ik ben (nog) geen erkend opleidingsinstituut. 

Wat als ik de cursus niks vind? Als je binnen twee weken besluit dat je de cursus niks vindt, krijg je je geld terug.En die belofte durf ik ook te doen omdat ik zeker weet dat de cursus veel op zal leveren voor je!

Is de cursus zakelijk aftrekbaar als ondernemer? Ja. Je kunt de cursus als zakelijke kosten opvoeren. Als je zelfstandig ondernemer bent kun je deze in je aangifte inkomstenbelasting van de winst aftrekken en betaalt de Belastingdienst dus voor een deel mee!

Hoe lang en waar kan ik de cursus volgen? De cursus is beschikbaar op video-platform Huddle. Via je e-mailadres waarmee je je inschrijft krijg je toegang tot de gehele cursus. Je kunt de modules onbeperkt terugkijken gedurende een jaar.

Hoeveel kost de cursus? De cursus kost nu eenmalig €775 excl BTW. Je kunt betalen met iDeal. Je kunt ook in twee termijnen van €387,50. De cursus is zakelijk aftrekbaar. 

Hoe weet ik of de cursus iets voor mij is? Dat weet je nooit 100% zeker. Gelukkig heb ik een niet goed, geld terug garantie. Ik zou het dus gewoon proberen, en in het slechtste geval krijg je je geld terug. En het mooiste is: je gaat direct leren om met vertrouwen en energie leiding te geven!

Hoe kan ik inloggen? Zodra je de bestelling hebt afgerond ontvang je via de mail inloggegevens voor video-platform Huddle. Met deze gegevens kun je direct inloggen en starten met de cursus. Huddle heeft ook een app, dus de cursus is makkelijk te volgen via je computer, tablet of telefoon.

Wat 

“Vol energie en vertrouwen ga ik nu solliciteren!”
“Ik voel me stevig en rustig in mijn functie”
“Door de oprechte aandacht voor mijn team is er veel rust en een goede vibe gekomen”

”Ik weet hoe ik om moet gaan met verzuim of een (dreigend) arbeidsconflict”

“De basis van mijn team is op orde - nu kunnen we pas echt gas gaan geven op innovatie!”
€ 1250,-
€ 775,-

In de cursus #zijgeeftleiding krijgen (beginnend) vrouwelijke leidinggevenden praktische handvatten en perspectieven om met energie en vertrouwen hun leidinggevende rol op te pakken en zich te ontwikkelen.


Ik ben ervan overtuigd dat deze cursus gaat helpen om nieuw vrouwelijk leiderschap te ontwikkelen, te inspireren en te versterken. Ik sta te trappelen om al mijn lessen en ervaringen met je te delen in de vorm van direct toepasbare tips. Geef je nu op en je krijgt direct toegang tot de cursus!