Nieuw vrouwelijk leiderschap

De praktische online cursus voor (beginnend) vrouwelijk leidinggevenden

Meer vrouwen aan de top… 

Om meer vrouwelijk leiderschap te kunnen realiseren, moet er binnen elke leidinggevende laag van jouw organisatie voldoende vrouwelijk talent staan te trappelen voor hun kans. En deze weg omhoog begint bij de talentvolle vrouw die haar eerste functie als leidinggevende gaat invullen.


Maar in weinig organisaties is deze pijplijn goed gevuld met vrouwelijk leidinggevend talent. Ze solliciteren niet. Of ze willen niet doorstromen. Waar zijn al die talentvolle vrouwen dan? Vaak haken beginnend vrouwelijk leidinggevenden al snel af - ontmoedigd, overwerkt, door burn-out.  Veilig terug naar haar oude functie. Toch niks voor mij, zeggen ze dan…


Voor een verse leidinggevende is het vaak een enorme worsteling waar ze moeten beginnen. Want problemen zijn er vaak genoeg:

 • Teveel werk en te weinig mensen
 • Operationele brandjes
 • Minder goed functionerende medewerkers
 • Geen helder zicht op operationele resultaten
 • Een stevige veranderopgave op het team, want er moet ook iets in de cultuur gebeuren…

Maar waar moet je dan in godsnaam beginnen?

Stel je voor…

Stel je voor dat jouw nieuwe vrouwelijke leidinggevende zeer bewust de keuze maakt om te gaan leidinggeven, en zich niet door de eerste storm uit het veld laat slaan. Dat ze met rust en vertrouwen te werk gaat, omdat ze weet dat ze met de juiste thema’s bezig is. Dat ze energie en vertrouwen voelt, ook om uiteindelijk door te stromen naar het volgende leidinggevende niveau.

Zo vul je een pijplijn van vrouwelijk talent als leidinggevende, klaar voor de eerste stap en uiteindelijk voor het volgende niveau!


 • Meer talentvolle vrouwelijke sollicitanten voor jouw vacatures
 • Inspireer je organisatie met nieuw feminien leiderschap
 • Beweeg mee met maatschappelijke ontwikkelingen door een vrouwelijke ‘tone at the top‘ 
 • Je nieuwe leidinggevende stapt naar voren met energie en vertrouwen
 • Zij heeft alle praktische vragen en perspectieven geleerd die ze kan gebruiken om te starten
 • Haar leiderschap is stevig en rustig omdat ze weet hoe de de basis op orde kan brengen
 • Vul de pijplijn van jouw organisatie met vrouwelijk leidinggevend talent
Zij leert een kraakheldere en intuitieve beslissing maken of je de stap richting leidinggeven gaat zetten. En als ze er bewust en overtuigd voor kiest, leert ze hoe ze die eerste sollicitatie rockt!
In deze module komen alle belangrijke vragen aan bod om mee te starten.  Zo bouwen we direct draagvlak zowel binnen als buiten. De mensen komen altijd eerst!
Gedoe komt er toch. Dus je kan maar beter voorbereid zijn op de eerste storm en chaos die je als leidinggevende gaat tegenkomen. Na deze module voelt zij zich rustig, vol vertrouwen op alles voorbereid!
In deze technische module leer je om als leidinggevende echt naar je team te kijken en je basis op orde te brengen. Je leert je eigen vragen te stellen en te blijven uitzoomen op basis van feiten.

Personeelszorg (P-zorg) staat centraal in deze module. Als leidinggevende leer je hoe je op een warme en zakelijke manier hygiene kan brengen in de personeelszorg in jouw team. En je leert hoe je team met goede P-zorg vleugels geeft!

In het team is er altijd teveel werk en te weinig mensen. Keuzes maken dus! In deze module leer je vol vertrouwen en stevigheid het gesprek aangaan over lastige keuzes die gemaakt moeten worden om de werkdruk binnen het team gezond te houden. 
€ 1250,-
€ 775,-

In de cursus #zijgeeftleiding krijgen (beginnend) vrouwelijke leidinggevenden praktische handvatten en perspectieven om met energie en vertrouwen hun leidinggevende rol op te pakken en zich te ontwikkelen.

Video’s, opdrachten, veel tools en inspiratie!

De cursus zit vol met praktische vragen en tips die direct toepasbaar zijn. Direct uit te voeren op het team!

Inspireer met feminien leiderschap

Ontwikkel je nieuwe generatie van vrouwelijke leidinggevenden die jouw organisatie gaan leiden door chaos, onrust en grote veranderingen. Investeer in je nieuw vrouwelijk leiderschap!

Zeer geschikt voor vrouwelijk talent dat nog niet zelf heeft besloten om door te groeien, maar absoluut de potentie heeft. Moedig je talentvolle vrouwen aan!
Veel leiderschapscursussen zijn te abstract of hoog-gegrepen voor beginnend leidinggevenden. Deze cursus spreekt aan omdat het veelvoorkomende, dagelijkse situaties bespreekt die je tegenkomt. Je kunt altijd later nog een in-person leiderschapscursus volgen!

Leidinggeven is niet altijd leuk en makkelijk. Je krijgt onderweg tegenslagen. Ik deel heel persoonlijk welke fouten ik heb gemaakt en hoe jij die kan voorkomen. Omgaan met twijfels, emotionele gesprekken met medewerkers, onrust in het team…

Met deze cursus vul je je laag van operationeel leidinggevende met stevig en energiek vrouwelijk talent - na deze cursus klaar om door te groeien naar het volgende niveau en vrouwelijk leiderschap verder te belichamen!
Harriet
Eveline is super-inspirerend… gegarandeerd krijg je een berg zelfvertrouwen mee! 
Eva
Het is zo lekker praktisch - ik kon de tips direct de volgende dag toepassen op mijn team! 
Anya
Ondanks dat het online is, voelt het super persoonlijk en bijna intiem. Het lijkt alsof Eveline direct tegenover me zit. 
Simone
Ik ga nu bewust en overtuigd de volgende stap zetten en solliciteren! Yeah!

Eveline Hertzberger (1982) heeft 12+ jaar leidinggevende organisaties in private en publieke organisaties. Op dit moment werkt zij als interim leidinggevende.


Daarnaast stimuleert en inspireert zij nieuw vrouwelijk leiderschap met praktische tips en vragen.

Hoe helpt dit mij concreet om nieuw vrouwelijk leiderschap binnen mijn organisatie te ontwikkelen? De cursus gaat jouw vrouwelijk talent veel zelfvertrouwen en praktische tip geven. Ze gaan zeker vol energie en vertrouwen aan de slag. Dit is een zeer concrete en succesvolle manier om vrouwelijk leiderschap verder te ontwikkelen binnen jouw organisatie!

Veel vrouwelijk talent twijfelt om de eerste leidinggevende functie op te pakken, wat kan ik hieraan doen? Juist als er veel twijfel is, gaat de cursus helpen om vrouwelijke talent te helpen om weloverwogen een beslissing te maken. Ook super geschikt voor vrouwelijk talent die je zou willen vragen om dit te overwegen!

Waarom zou ik voor een online in plaats van een fysiek programma kiezen? Het is niet OF-OF. Vrouwelijk talent start online, om een weloverwogen beslissing te maken en stevige eerste stappen te zetten. Daarna is een fysiek leiderschapsprogramma zeer aan te raden!

6 modules met in elke module 10 korte video’s - totale duur 30 uur op eigen tempo te volgen
Per cursus ronde een livesessie van 2 uur voor intervisie, vragen en dilemma’s - ook na afloop terug te kijken!
De video’s blijven  onbeperkt gedurende een jaar toegankelijk! 
Een PDF werkboek met alle opdrachten

FAQ #zijgeeftleiding

Kan ik de cursus aanbieden aan vrouwelijk talent binnen mijn organisatie? Ja. Dit kan individueel of voor een groep. Neem direct contact met mij op voor de mogelijkheden en prijsafspraken.

Wanneer zijn de livesessies? De live-sessies zijn altijd op woensdag. Voor de eerste cursusronde gaat het om 23 november van 10-12. Datum past niet? Geen probleem, de live-sessie is gewoon terug te kijken!

We zitten net in een grote verandering, dus de timing is heel ongelukkig. Heel herkenbaar. De video’s blijven een heel jaar toegankelijk. Je kunt de modules dus volgen op het moment dat jij wil!

Kan ik via STAP-budget meedoen? (Nog) niet.

Wat als ik de cursus niks vind? Als je binnen twee weken besluit dat je de cursus niks vindt, krijg je je geld terug.En die belofte durf ik ook te doen omdat ik zeker weet dat de cursus veel op zal leveren voor je!

Is de cursus zakelijk aftrekbaar als ondernemer? Ja. Je kunt de cursus als zakelijke kosten opvoeren. Als je zelfstandig ondernemer bent kun je deze in je aangifte inkomstenbelasting van de winst aftrekken en betaalt de Belastingdienst dus voor een deel mee!

Hoe lang en waar kan ik de cursus volgen? De cursus is beschikbaar op video-platform Huddle. Via je e-mailadres waarmee je je inschrijft krijg je toegang tot de gehele cursus. Je kunt de modules gedurende een jaar onbeperkt terugkijken.

Hoeveel kost de cursus? De cursus kost nu eenmalig €775 excl BTW. Je kunt betalen met iDeal of via factuur (vanaf 10 deelnemers). 

Hoe weet ik of de cursus iets voor mijn organisatie is? Dat weet je nooit 100% zeker. Gelukkig heb ik een niet goed, geld terug garantie. Ik zou het dus gewoon proberen, en in het slechtste geval krijg je je geld terug. En het mooiste is: je gaat direct starten met het doorontwikkelen van nieuw vrouwelijk leiderschap!

Hoe kan ik inloggen? Zodra je de bestelling hebt afgerond ontvang je via de mail inloggegevens voor video-platform Huddle. Met deze gegevens kun je direct inloggen en starten met de cursus. Huddle heeft ook een app, dus de cursus is makkelijk te volgen via je computer, tablet of telefoon. 

Wat 

“Vol energie en vertrouwen ga ik nu solliciteren!”
“Ik voel me stevig en rustig in mijn functie”
“Door de oprechte aandacht voor mijn team is er veel rust en een goede vibe gekomen”

”Ik weet hoe ik om moet gaan met verzuim of een (dreigend) arbeidsconflict”

“De basis van mijn team is op orde - nu kunnen we pas echt gas gaan geven op innovatie!”
€ 1250,-
€ 775,-

In de cursus #zijgeeftleiding krijgen (beginnend) vrouwelijke leidinggevenden praktische handvatten en perspectieven om met energie en vertrouwen hun leidinggevende rol op te pakken en zich te ontwikkelen.


Ik ben ervan overtuigd dat deze cursus gaat helpen om nieuw vrouwelijk leiderschap te ontwikkelen, te inspireren en te versterken. Ik sta te trappelen om al mijn lessen en ervaringen met je te delen in de vorm van direct toepasbare tips. Geef je nu op en je krijgt direct toegang tot de cursus!